Uzak Şehrin Masalı Dizisinde Kavga Çıktı İddiası Gündeme Oturdu! Ünlü Yıldızlar Birbirine Mi Girdi?

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinde sular durulmuyor. Yeni sezona hızlı başlangıç yapan iddialı dizi reytinglerde isteneni veremedi. Başrollerinde Aslıhan Güner ve Barış Kılıç gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi final kararı aldı.

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinde sular durulmuyor. Yeni sezona hızlı başlangıç yapan iddialı dizi reytinglerde isteneni veremedi. Başrollerinde Aslıhan Güner ve Barış Kılıç gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi final kararı aldı. 3 bölümü geride kalan Fox TV'nin yeni dizisinin ekran yolculuğu kısa sürdü.  İlk başlarda Pazar günü izleyicilerin karşısına çıkan yapım daha sonra gün değişikliğine gitti. 

Uzak Şehrin Masalı Duygu Yüklü Bir Proje

Uzak Şehrin Masalı dizisi Kars ilinde çekiliyordu. Başrollerinde Barış Kılıç, Begüm Birgören, Aslıhan Güner ve Timur Acar'ın yer aldığı dizi dram kategorisinde izleyenlerin karşısına çıkmıştı. 14 Ekim'de yayınlanacak 5. bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak dizinin son iki bölümü kaldı. Yeni sezona iddialı giriş yapan Uzak Şehrin Masalı Fox TV'nin iddialı projelerinden biriydi.

Uzak Şehrin Masalı Dizisinde Kavga Çıktı İddiası Gündeme Oturdu! Ünlü Yıldızlar Birbirine Mi Girdi?

Sette Kavga İddiası Ortaya Atıldı

5 bölümüyle final yapmaya hazırlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinde şok bir iddia ortaya atıldı. Başrol oyuncusu Barış Kılıç ile dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan arasında tatsızlık çıktığı hararetli bir kavgaya dönüştüğü iddia edildi. İkiliyi dizide yer alan diğer oyuncu Timur Acar'ın ayırdığı da iddia edilen arasında. Kavga iddiasının bomba etkisi yarattığı yapımın finaline 2 bölüm kalmıştı. Yapımcı şirket 25Film'den  kavga iddiası ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. İzleyenlerin merak ettiği konu hakkında ilerleyen günlerde açıklama yapılması bekleniyor. 

'Uzak Şehrin Masalı' dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu! 2

Dizinin başrolünde yer alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dizi ekibinde yer alan arkadaşı oyuncu Begüm Birgören ile olan fotoğrafını İnstagram hesabında paylaştı. Fotoğrafta iki oyuncunun hayli yakın oluşları; güzel oyuncunun takipçilerinin gözünden kaçmadı. 'Son akşam sohbeti' diye fotoğrafa açıklama koyan oyuncu sete veda fotoğraflarını eklemeye devam etti.

'Uzak Şehrin Masalı' dizisinin setinde kavga çıktı iddiası gündeme oturdu! 3

Uzak Şehrin Masalı Dizisinde Kavga Çıktı İddiası Gündeme Oturdu! Ünlü Yıldızlar Birbirine Mi Girdi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.