Uzak doğunun en prestijli ödülü "Anne"nin! / VİDEO

Tarihte ilk kez bir Türk dizisi olan Anne Uzakdoğu’nun en prestijli ödülü Tokyo International Drama Festival’inden özel ödül aldı. Dizinin yapımcıları Fatih Aksoy ver Faruk Bayhan ödülü Japonya Ekonomi Bakanı’nın elinden aldılar.

Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MEDYapım-MF Yapım ortak yapımı olan ve başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere, küçük oyuncu Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı “Anne” dizisi Tokyo Uluslararası Drama Festivali, “Yabancı Dizi” kategorisinde özel ödüle layık görüldü.

anne4

Ekim ayında, Tokyo ’da gerçekleştirilen ödül töreninde Anne dizisinin ödülünü yapımcı Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan Japonya Ekonomi Bakanı’ndan aldı.

anne2

Törende ve sonrasında Anne dizisine ve yapımcılar Fatih Aksoy ile Faruk Bayhan’a Japon basını büyük ilgi gösterdi.

anne3

Dizinin orijinal versiyonu Mother’ın yapımcısı ve yönetmeni de Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan’ı ayrıca sahnede tebrik ettiler.

anne

ANNE DİZİSİ 40 ÜLKEYE SATILDI, HEDEF 80 ÜLKE

Reyting rekortmeni Anne dizisi Tokyo Uluslararası Drama Festivali’nden özel ödül aldı.

Dizinin yapımcıları Anne formatı ile diziyi 40 ülkeye sattıklarını, hedeflerinin 80 ülke olduğunu ilettiler.

Uzak doğunun en prestijli ödülü "Anne"nin! / VİDEO ile ilgili etiketler Anne Cansu Dere Gonca Vuslateri fatih aksoy faruk bayhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.