Uyuşturucuyu öyle bir yere sakladı ki... Fırtına affetmedi

Jandarma ekipleri, Düzce'nin Gümüşova ilçesinde yol denetiminde durdurdukları otomobilde arama yaptı. Narkotik köpeği Fırtına'nın tepki vermesi üzerine sürücünün ayakkabı tabanına gizlenmiş uyuşturucu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri,  narkotik köpeklerinin katılımıyla rutin yol emniyet ve kontrol uygulaması yaptı.

FIRTINA TEPKİ VERDİ 

Ekipler uygulama kapsamında F.K. yönetimindeki otomobili durdurdu. Narkotik köpeği Fırtına eşliğinde sürücünün üzerinde ve araçta arama yapıldı. Aramada, Fırtına'nın  tepki vermesi üzerine F.K'nin ayakkabısının tabanına poşet içinde gizlenmiş halde 25 gram sentetik uyuşturucu bulundu. Uyuşturucuya el koyan ekipler, sürücü F.K'yı gözaltına aldı. 

Uyuşturucuyu öyle bir yere sakladı ki... Fırtına affetmedi ile ilgili etiketler Düzce Gözaltı Jandarma Fırtına ekipleri narkotik köpeği

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.