Uyuşturucudan alındılar katil çıktılar

İstanbul polisinin Beyoğlu'nda gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 2 işi yakalandı. Zanlıların kimliklerinin sahte olduğunun anlaşılması üzerine yapılan kimlik tespitinde, 2019'da Gaziosmanpaşa'da öldürülen M.K.'nin failleri oldukları tespit edildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Kasım'da Çıksalın Mahallesi'nde bir adrese, uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

Adreste yapılan aramada, 411 gram kokain, 252,54 gram marihuana, tabanca ve çok sayıda fişek ve hassas terazi yakalandı.

Adreste bulunan 2 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ibraz ettikleri kimliklerin sahte olduğu belirlendi.

Şüphelilerin gerçek kimliklerinin tespitine yönelik başlatılan çalışmada R.E. ve E.S. adlı kişiler oldukları anlaşıldı.

UYAP sorgusunda şüpheli R.E.'nin "tasarlayarak öldürme", "hırsızlık", "silahlı tehdit" suçlarından, E.S.'nin "tasarlayarak öldürme", "silahlı tehdit", "silahlı ateş etme" suçlarından arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin 10 Eylül 2019'da Gaziosmanpaşa'da M.K.'nin öldürülmesi olayının failleri oldukları anlaşıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Uyuşturucudan alındılar katil çıktılar ile ilgili etiketler Beyoğlu uyuşturucu cinayet polis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.