Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl hapis cezası aldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ‘Uyuşturucu madde ticareti' suçundan 12 yıl 4 ay hapis cezası alan Cüneyt Y., polis ekiplerince bir depoda saklandığı tahtaların arasında yakalandı. Gizlendiği yerden çıkmak istemeyen Cüneyt Y., polise sitemlerde bulundu.

Cüneyt Y. adlı şahıs, “Uyuşturucu madde ticareti” suçundan hakkında açılan davada 12 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Verilen hapis cezasının Yargıtay tarafından onanması sonrasında şahsın yakalanması için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

DEPODA SAKLANDI

Cüneyt Y.’nin bir depoda saklandığını öğrenen polis ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Polis ekiplerince atık malzemelerin ardında saklandığı yerde bulunduktan sonra çıkmamak için direnen Cüneyt Y.,“Ne demek ya? Ağabey değer mi ya? 12 yıl diyeceksiniz 1 sene sonra. Ne demek ya? Allah’ınızı severseniz benim dosyama doğru düzgün bakmamış bile, yazıklar olsun. Çıkın bir eve bakın. Ayıp be, size yazıklar olsun. Bir gün siz de öyle olursunuz. Gelmiyorum, öldürün o zaman. Sıkın bir tane kafama, en güzeli o olur" diyerek kendisini gözaltına almak isteyen polislere sitem etti.

Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl hapis cezası aldı
Cüneyt Y.'nin tahtalar arasından çıkarılma anı ise polis ekiplerince görüntülendi. Görüntülerde tahta malzemeleri boşaltan polis ekipleri, şüpheliyi saklandığı yerde buluyor.

Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl hapis cezası aldı - Resim : 2

Tahtalar arasında saklanan şahıs ise kendisini çıkması yönünde uyaran polis ekiplerine sitem ediyor.

Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl hapis cezası aldı - Resim : 3

İHA 

Uyuşturucu ticaretinden 12 yıl hapis cezası aldı ile ilgili etiketler hırsız Kocaeli yakalandı tahta uyuşturucu ticareti hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.