Uyuşturucu skandalının ardından Acun Ilıcalı harekete geçti! Eski sözleri yeniden gündem oldu

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada bomba etkisi yaratan Şeyma Subaşı'na tepki yağdı. İddialara göre Acun Ilıcalı kızı Melisa'yı aldırmak için özel jet yolladı. Bu gelişmelerin ardından Ilıcalı'nın eski açıklamaları yeniden gündem oldu.

Mısırlı sevgilisi ile barışan Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz cuma akşamı katıldığı özel bir partideki görüntüleri olay oldu.

İlk olarak sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler hakkında bazı yayın organları, Subaşı'nın uyuşturucu kullandığını iddia etti. Subaşı'nın daha önce de uyuşturucu kullandığına dair bazı iddialar ortaya atılmış ancak ünlü isim bu iddiaları yalanlamıştı.

ACUN ÖZEL JETİNİ GÖNDERDİ

Subaşı'nın görüntülerinin çıkmasının ardından Acun Ilıcalı da hemen devreye girdi. Ünlü yapımcı, velayeti kendisinde bulunan kızı Melisa'yı annesinin yanından aldırmak adına özel jetini gönderdi.

ACUN'UN ESKİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Şeyma'nın uyuşturucu madde kullandığı görüntülerin ardından Acun Ilıcalı'nın harekete geçmesi gündem oldu. Acun Ilıcalı boşanma sonrasında katıldığı bir yayında Şeyma'nın çok iyi bir anne olduğunu söylemişti. Ilıcalı'nın bu düşüncelerinin hala geçerli olup olmadığı ise merak konuus oldu. 

Uyuşturucu skandalının ardından Acun Ilıcalı harekete geçti! Eski sözleri yeniden gündem oldu ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı uyuşturucu melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.