Uyuşturucu operasyonunda şok: 70 yaşında çıktı!

Bursa'da narkotik ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi. Ekipler, operasyon kapsamında 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların arasında olan ve yürümekte bile zorluk çeken şüphelinin 70 yaşında olduğu öğrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda E.Ş., A.Y., İ.B., R.E. ve H.Ö. gözaltına alındı.

Şüphelilerden E.Ş.'nin evinde 420 gram esrar ele geçirildi. Diğer şüphelilerin ev ve araçlarında ise 1 kilo 100 gram metamfetamin, 30 gram bonzai, bir miktar kokain, 4 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 17 mermi bulundu.

Uyuşturucu operasyonunda şok: 70 yaşında çıktı!

YÜRÜMEKTE ZORLANIYORDU

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ş.'nin yürümekte zorluk çektiği görüldü. Şüphelilerin savcılık sorgusu devam ediyor.

Uyuşturucu operasyonunda şok: 70 yaşında çıktı! ile ilgili etiketler Bursa Narkotik uyuşturucu operasyonu yaşlı adam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.