Uyuşturucu operasyonunda kaçan zanlı polisi vurdu!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenleyen polisten kaçan zanlı ateş açtı, bir komiser yardımcısı olay yerinde yaralandı. Zanlı ise vurularak etkisiz hale getirildi.

Gece 22.00 sularında polisin bir eve düzenlediği oparasyonda polisi fark eden zanlı kaçmaya kalkıştı, av tüfeğini yanına alarak binanın çatısına çıkan zanlı elindeki av tüfeği ile polise ateş etti.

Olayda bir komiser yardımcısının bacağından yaralandı. Kaçan şahıs yaralı komiser yardımcısının arkadaşları tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildi.

Komiser yardımcısı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken yaralı olarak yakalanan zanlı ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alına komiser yardımcısının durumunun iyi olduğu öğrenilirken zanlının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

(İHA)

Uyuşturucu operasyonunda kaçan zanlı polisi vurdu! ile ilgili etiketler uyuşturucu polis zanlı kaçak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.