Uyuşturucu baronu Zeliş piknik yaparken yakalandı

Yaklaşık bir sene önce uyuşturucu baronu olduğu iddiasıyla tutuklanan ve konulduğu cezaevinden kaçan Zeliş lakaplı kadın yakalandı. Jandarma ekipleri, uyuşturucu baronu kadını Denzli'de piknik yaparken yakaladı. Karşısında ekipleri gören kadın büyük şok yaşadı.

Jandarma ekipleri cezaevi firarisi olan ve uyuşturucu baronu olması iddiası ile yargılanan 40 yaşındaki Zeliş lakaplı Z.Ç'nin Tavas ilçesi Solmaz Mahallesinde olduğunu tespit etti. Z.Ç., piknik yaptığı sırada yakalandı. Karşısında JASAT ekiplerini gören Z.Ç.’nin “Ben terörist değilim, terörist yakalayın” şeklinde bağırdığı öğrenildi.

Uyuşturucu baronu Zeliş piknik yaparken yakalandı

İfadesi alınmak üzere karakola sevk edilen Z.Ç., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Z.Ç çıkarıldığı mahkemce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu baronu Zeliş piknik yaparken yakalandı - Resim : 2

6 AİLE ÜYESİNİN 128 SUÇ KAYDI VAR

Zeliş kod adlı uyuşturucu baronu kadınının Denizli’de 1 yıl önce cezaevinden firar ettiği 8 ayrı suç dosyasından ise 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi. Öte yandan kadının aile üyelerinin de toplamda 128 suç dosyasının bulunduğu öğrenildi.

Uyuşturucu baronu Zeliş piknik yaparken yakalandı ile ilgili etiketler Denizli uyuşturucu baron zeliş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.