Uyurgezer olduğu öne sürülen genç kız 3'üncü kattan düştü

Bolu'da yaşadığı apartmanın üçüncü katından düşen ve uyurgezer olduğu iddia edilen 18 yaşındaki Rüya K. hastaneye kaldırıldı.

Bolu'da Sağlık Mahallesi 1451 Sokak'ta sabah işe gitmek için evinden çıkan bir kişi, apartmanın önünde 18 yaşındaki Rüya K'nin yaralı oturduğunu görerek, durumu ailesine haber verdi.

Uyurgezer olduğu öne sürülen genç kız 3'üncü kattan düştü

AİLESİ CAMDAN DÜŞMÜŞ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Bunun üzerine apartmanın önüne inen Rüya K'nin ailesi, kızlarının uyurgezer olduğunu ve camdan düşmüş olabileceğini söyleyerek, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Uyurgezer olduğu öne sürülen genç kız 3'üncü kattan düştü - Resim : 2

YARALANDI

Rüya K, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Polis ekiplerince yapılan araştırmada, apartmanın üçüncü katından düşen kızın otomatik garaj kapısının motor kısmına çarparak yere savrulduğu belirlendi.

(AA)

 

 

Uyurgezer olduğu öne sürülen genç kız 3'üncü kattan düştü ile ilgili etiketler Bolu uyurgezer
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.