Uyumsuz filmi konusu ne? Oyuncuları kim?

Yaz sezonunun sonlarında televizyon ekranlarına gelen yabancı filmlerden biri de 'Uyumsuz' filmi. Aksiyon ve bilim kurgu filmi olan 'Uyumsuz'un konusu ve oyuncu kadrosu hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Peki, Uyumsuz filminin konusu ne? Hangi oyuncular rol alıyor? Tüm detaylarıyla haberimizde...

İzlenme rekorları kıran sinema filmleri yaz sezonunun sonlarında televizyon ekranlarına geliyor. Bunlardan biri de, aksiyon ve bilim kurgu filmi olan 'Uyumsuz' filmi. İzleyiciler tarafından, 'Uyumsuz' filminin konusu ve oyuncuları araştırılan konular arasında. Peki, Uyumsuz filminin konusu ne? Hangi oyuncular rol alıyor? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Uyumsuz filmi konusu ne? Oyuncuları kim?

'UYUMSUZ' FİLMİ KONUSU

Uzak bir gelecekte geçen distopik hikayede insanlık, her biri farklı bir erdemi temsil eden beş farklı parçaya bölünmüş bir düzende yaşamaktadır. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bu beş bölümden birine dahil olup ömür boyu bu bölümde yaşamlarını sürdürmektedirler. Tris Prior için de bu kuralı uygulama zamanı geldiğinde kendiyle ilgili büyük bir sırrı keşfeder:

Tris, ‘uyumsuz’dur ve herhangi bir gruba ait olması mümkün değildir. Asıl sorun ise uyumsuzların bir lider tarafından yok edildiği ve bu yüzden hayatını kurtarabilmek için kaçması gerektiği gerçeğiyle yüzleştiği an ortaya çıkar. Tris bu belalı yolculukta hem hayatta kalabilmek hem de kendisi gibi uyumsuzların bu düzende neden bu denli tehlikeli bulunduklarını öğrenebilmek için Four adlı gizemli bir yabancıya güvenmek ve onunla işbirliği yapmak zorunda kalır.

OYUNCU KADROSU

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uyumsuz filmi konusu ne? Oyuncuları kim? ile ilgili etiketler Uyumsuz filmi konusu ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.