UYGAD’dan İsrail'e tepki ve çağrı

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (UYGAD), İsrail'in Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirdiği saldırıda yaralanan Anadolu Ajansı Orta Doğu Editörü Turgut Alp Boyraz'la ilgili açıklama yaptı ve bir çağrıda bulundu.

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (UYGAD) yaptığı açıklamada, tüm medya kuruluşlarını İsrail’i kınamaya, Filistin’e de destek vermeye çağırdı.

UYGAD’ın İsrail zulmüne karşı yaptığı açıklama şöyle;

"Barbar olduğu kadar vahşi olan İsrail’in, Filistin halkına, Mescid-i Aksa’ya, ayrıca gazetecilere yaptığı pervasız saldırılarını, insanlık adına kınıyoruz ve protesto ediyoruz.

Gözü dönmüş İsrail’in, Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırı da yaralanan, Anadolu Ajansı'nın Ortadoğu Editörü ve UMED Ortadoğu Temsilcisi Turgut Alp Poyraz arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yıllardan beri sistemli bir şekilde Filistin topraklarını işgal eden, Mescid-i Aksa’yı kuşatarak her fırsatta saldıran, bu planlı yapılanlar ile en başta Filistin halkını ve müslümanları yıldırmaya çalışan, siyonist ruhlu İsrail’e dünya artık dur demeli diyoruz.

UYGAD olarak, İsrail’in Kudüs’te yaptığı zulmün takipçisi olduğumuzu belirtiyor ve tüm medyayı duyarlı olmaya çağırıyoruz."

UYGAD’dan İsrail'e tepki ve çağrı ile ilgili etiketler İsrail Saldırı Mescid-i Aksa UYGAD Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği turgut alp poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.