Uyarıya sinirlenip maskesini fırlattı

Isparta'da maskesini çenesine taktığı için polis ekiplerince uyarılan taksici, sinirlenip maskesini yere fırlattı. Polise nüfus cüzdanını vermemekte direnen taksici, bir saat süren tartışmanın sonunda emniyete götürüldü.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Isparta’da emniyet ekipleri şehrin farklı noktalarında koronavirüs tedbirleriyle ilgili maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Mimar Sinan Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimler sırasında bir taksici esnafı, polise zor anlar yaşattı. İddiaya göre polis, maskesi çenesinde taksi durağının önünde oturan Selami C.’yi uyardı. Bu uyarıya sinirlenen Selami C. maskeyi yere fırlatarak, taksi durağına girdi.

Uyarıya sinirlenip maskesini fırlattı

Bunun üzerine polis, Selami C.’ye maske takmadığı gerekçesiyle işlem yapmak için nüfus cüzdanını istedi. Selami C., "Ben hırsızlık mı yaptım" diyerek nüfus cüzdanını polise vermek istemeyince uzun süre tartışma yaşandı. Polisin emniyet merkezine götürme çabalarına da direnen Selami C. yaklaşık bir saatin ardından ikna oldu. Taksi durağından çıkan Selami C. polis aracıyla ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Uyarıya sinirlenip maskesini fırlattı - Resim : 2

Emniyette ifadesi alınan Selami C. hakkında maske takmamaktan dolayı işlem yapıldığı öğrenildi.

Uyarıya sinirlenip maskesini fırlattı ile ilgili etiketler polis Isparta maske esnaf video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.