'Uyanış: Büyük Selçuklu'dan yeni tanıtım

TRT'nin bu sezon yayınlamaya başlayacağı yeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yeni tanıtımı yayınlandı. Reyting rekorları kıran tarihi dizilere imza atan TRT'nin bu yeni yapımı 28 Eylül'de izleyici ile buluşacak.

Tüm zamanların en yüksek izlenen tarihi dizilerine imza atan TRT'nin yeni sezondaki en büyük yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu’yu 28 Eylül Pazartesi günü izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Eşsiz bir medeniyetin inşa edildiği dönemi yansıtan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, oyuncuları, kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkat çekecek.

'Uyanış: Büyük Selçuklu'dan yeni tanıtım

Büyük prodüksiyonlu bir dönem dizisi olan ve etkileyici detaylara yer verilen dizinin yeni tanıtımı ise izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Seyirci karşısına çıkmaya gün sayan dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe yer alıyor.

“Uyanış: Büyük Selçuklu” 28 Eylül Pazartesi günü TRT 1’de yayınlanacak.

'Uyanış: Büyük Selçuklu'dan yeni tanıtım ile ilgili etiketler TRT Uyanış: Büyük Selçuklu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.