Uyanış Büyük Selçuklu Turna Hatun kimdir, nasıl öldü? Turna Hatun'u kim oynuyor?

Uyanış Büyük Selçuklu Turna Hatun kimdir, nasıl öldü? Sultan Ahmed Sencer’in eşi olan Turna Hatun’un hayatı merak ediliyor. Peki, Turna Hatun’u kim oynuyor? Detaylar haberimizde…

Turna Hatun, şifacı bir kadın olarak bilinmektedir. Güzelliği ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Turna Hatun, yumuşak huylu bir Türkmen kızıdır. Sultan Ahmed Sencer’in önce sevgilisi daha sonrasında da eşi oalcaktır. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun karakterini Sevda Erginci canlandıracak.

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sevda Erginci, Karagül dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile bilinmektedir. Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır ve Ver Elini Aşk dizileri ile yükselişine devam etmiştir. Sevda Erginci son olarak Sevgili Geçmiş dizisinde yer almış ancak reyting kurbanı olmuştur.

1.65 cm boyunda ve 50 kg olan Sevda Erginci, Yasak Elma dizisinde de Zeynep karakteri ile ün salmıştır. Sevda Erginci oyuncu Yılmaz Kunt ile aşk yaşamaktadır.

Uyanış Büyük Selçuklu Turna Hatun kimdir, nasıl öldü? Turna Hatun'u kim oynuyor? ile ilgili etiketler Sevda Erginci Uyanış: Büyük Selçuklu Turna Hatun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.