Uyanış Büyük Selçuklu karakterleri ve oyuncuları kimlerdir?

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları! Uyanış Büyük Selçuklu konusu nedir? TRT 1'de 28 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek Uyanış Büyük Selçuklu'da oyuncular merak ediliyor. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu karakterleri ve oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları! Uyanış Büyük Selçuklu konusu nedir? TRT 1'den yepyeni bir dönem dizisi geliyor. Başrollerinde Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil ve birçok usta oyuncunun yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu konu olarak da merak ediliyor. İşte detaylar..

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI KİMLER?

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCULARI

Payitaht Abdülhamit, Diriliş Ertuğrul gibi dönem dizilerinin ardından izleyicinin ilgisini çekecek bir başka proje de Uyanış: Büyük Selçuklu oldu.

Dizinin kadrosunda yer alan isimler de:

Ekin Koç
Buğra Gülsoy
Hatice Şendil
Gürkan Uygun
Leyla Lydia Tuğutlu
Sevda Erginci
Mehmet Özgür
Cemal Toktaş
Osman Sonant
Leyla Feray
İlker Kızmaz

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları, konusu


UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU NEDİR?

Projede, Büyük Selçuklu Devleti'nin üçüncü sultanı Sultan Melikşah'ın hayatını konu edilecek. Dizi ayrıca görsel şölen yaşatacak. Kostümleri ve efekt tasarımlarıyla izleynden tam not alması bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları, konusu

Uyanış Büyük Selçuklu karakterleri ve oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu konusu nedir uyanış büyük selçuklu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.