Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor?

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu başlıyor. İzleyiciler ise şimdiden Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman, hangi kanalda başlayacağını sorguluyor. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Yeni sezona ilk bölümü ile damga vurması beklenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi başlıyor. Tarihi dizilerin efsanelerinden biri olarak gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu’nun ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümü ile 28 Eylül 2020 Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Dizi, Büyük Selçuklu Devletinin III.sultanı Sultan Melikşah'ın hayatını konu alacaktır. Dizinin oyuncu kadrosunda Gürkan Uygun gibi oyuncular olacaktır. TRT'den yapılan açıklamaya göre, geçen haftalarda ismi verilmeden paylaşılan ilk tanıtım filmiyle dikkatleri üstüne çeken yapımın adı, ikinci tanıtımda "Uyanış: Büyük Selçuklu" olarak açıklandı.

Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor?

Yeni yayın dönemine ses getirecek dizilerle girmeye hazırlanan TRT 1'de, "kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın" öyküsünü anlatacak "Uyanış: Büyük Selçuklu", 28 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle görücüye çıkacak. Bu diziyle TRT ekranlarında büyük beğeni toplayan, Filinta, Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid ve Ya İstiklal Ya Ölüm'ün de aralarında bulunduğu tarihi dizilere bir güçlü yapım daha ekleniyor.

Büyük prodüksiyonlu bir dönem dizisi olan yapım, oyuncuları, kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Uyanış: Büyük Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.