Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 19 Nisan 2021 Pazartesi akşamı TRT 1'de 29. son bölümü yayınlanan dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin takipçileri Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Hatice Şendil, Buğra Gürsoy ve Gürkan Uygun'un rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu, dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Büyük Selçuklu İmpratorluğu'nun kuruluş hikayesini ve Sultan Melikşah'ın hayatını konu alan dizinin yeni bölümü 19 Nisan akşamı yayınlandı. TRT 1'in reytinglerde en başarılı yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm neden yok?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcılığını üstlenen Akli Film'den bu hafta fragmanı yayınlanmayan 29. bölüme ilişkin açıklama yapıldı. Koronavirüs pandemisinin hızla ilerlemesi ve artan vaka sayıları nedeniyle bu hafta seti durdurma kararı aldıklarını açıklayan Akli Film açıklamasında "Her canın kıymetini bildiğimiz için ve pandemiyle daha başarılı mücadele edebilmek için bir kez daha durmak zorunda kaldık." dedi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 30. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Bağdat Caddesi uyanış büyük selçuklu 30. bölüm fragmanı uyanış yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.