Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı!

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil'in başrol oynadığı dizinin 28. son bölümü 12 Nisan akşamı TRT 1'de ekrana geldi. Başulu hatun'un Sultan Melikşah ile karşılaşması ile heyecanın doruk noktasına çıktığı Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçen izleyiciler yeni bölümde neler olacak merak ediyor.

TRT 1'in her Pazartesi akşamı yayınlanan ve başrollerinde Gürkan Uygun, Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil'in rol aldığı dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bugün yayınlanan bölüm sonrası harekete geçti.

Livya Kınık Obası'nda Efruz'u fark etti ve onu Kınık Alplarına teslim etmek üzere hareket geçti. Ancak Hasan Sabbah tarafından ağır yaralandı. Livya kendine gelip Faysal'ın ve Efruz'un Batıni olduğunu ifşa edebilecek mi? Böylece Turna, babası İlteber'in Batıniler tarafından öldürüldüğünü anlayacak mı? Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar'ı nasıl bir sürpriz bekliyor? Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölüm fragmanı ardından nefesler tutuldu.

TRT Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölüm fragmanı yayınlandı! 12 Nisan 2021 Uyanış Selçuklu yeni bölüm fragmanı izle

 Sultan Melikşah'ın hayatını konu alan dizide Başulu hatun artık Sultan Melikşah ile karşılaşmıştır. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 29. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Uyanış Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler TRT 2 uyanış yeni bölüm fragmanı uyanış büyük selçuklu 29. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.