Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 8 Mart Pazartesi akşamı TRT 1'de yayınlanan yeni son bölüm sonrası Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Uyanış 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil'in rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin 8 Mart akşamı yayınlanan son bölüm sonrası internet ve sosyal medya üzerinden araştırmalara başladı. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tekiş'in saraya gelmesiyle başlayan gizli veliaht meselesi; sarayda en çok yıllardır gönlü ana hasretiyle yanan Tapar'ın ilgisini çekmişti. Tapar bunun üzerine Başulu'nun mezarını açtırmak için bir askerini görevlendirmişti. Tapar'ın askeri Başulu'nun mezarını açamadan engellenmişti. Bu hadise Nizamülmülk tarafından Melikşah'a söylenmiş, Melikşah ile Tapar bu konu üzerinden tartışmışlar ve Melikşah, Tapar'a tokat atarak ordu pazarı imalathanesinden ayrılmıştı.

Tüm bunlar yaşanırken Tapar'ın Başulu'nun mezarını açtırmaya kalkması ve bu yüzden Melikşah ile tartışmasını haber alacak olan Terken; baba ile oğulun arasını açmaya bile muktedir olan bu tehlikeli sırrı öğrenmek için harekete geçecek midir?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 25. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Uyanış Büyük Selçuklu 25. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu 25. bölüm fragmanı uyanış büyük selçuklu 25. yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.