Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 25 Ocak akşamı TRT 1'de ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Uyanış yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Hasan Sabbah'lı, Başulu Hatun'lu ve Melikşah'lı Uyanış Büyük Selçuklu, her Pazartesi TRT 1 ekranlarında izleniyor. 25 Ocak akşamı da yeni bölümü yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı, dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Faysal, hakikatte Batıni davasını Şelemzar’a hâkim kılmak; görünürde İlteber ile akrabalık bağı kurup Şelemzar’daki ticari faaliyetlerine meşruiyet kazandırmak ve Selçuklu’nun üzerine uyguladığı baskıdan kurtulabilmek için Turna ile evlenmek istemişti. Sahip olduğu maddi güçle de İlteber’i bu evliliğe ikna etmeyi başarmıştı. Faysal ile evliliğin eşiğine gelmiş olan Turna ne yapacaktır? İlteber’i bu evlilikten vazgeçirtecek olan sebep ne olacaktır? Diğer taraftan yakın dostu Eynar’ı öldüren Sencer’den intikam almak için harekete geçen Markus, intikamı için Başulu’yu ağır yaralamıştı.

 

Başulu, aldığı ağır yaradan ötürü kıyısına kadar geldiği ölümden kurtulabilecek midir? Sarayın içinde Batınilere bağlı tehlikeli bir casus olduğunu anlayan ve en çok da Hasan Sabbah’tan şüphelen Nizamülmülk, Batınilerin mukaddes bildiği Sırlar Kitabı‘nı kullanarak bir tuzak kurmuştu. Bu tuzak neticesinde Hasan Sabbah’ı yakalamış ve onun gerçek kimliğini açığa çıkarmayı başarmıştı. Öte yandan Sencer, Başulu’nun intikamı için Markus’un peşine düşecektir. 

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 Uyanış: Büyük Selçuklu fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.