Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm!

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm izlenmek için yayında. 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölümde neler olacak? Melikşah'ın hayatının anlatıldığı ve son bölümde Hasan Sabbah'ın entrikalarıyla örülen Uyanış Büyük Selçuklu 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm izlemek isteyenler bu akşam da TRT 1 ekranında olacak. Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil'in rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 19. son bölüm merak konusu oldu. Peki, Uyanış 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 19. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Hasan Sabbah, Rüstem, Behram ve nice fedaisinin ölümünden sorumlu tuttuğu Sencer'den intikam almak için onu bir pusuya çekmişti. Sencer'i bu pusudan kurtarmak için son anda yetişen Melikşah, Sabbah'ın bir tertibi neticesinde zehirlenmiş ve bu zehrin tesiriyle yere yığılmıştı. Sencer, Melikşah'ın canına zeval gelmesin diye kendisini siper etmişti. Sencer, Melikşah'ı Faysal ve Sabbah'tan koruyabilecek midir? Onları bu müşkül vaziyetten kim kurtaracaktır?

Uyanış Büyük Selçuklu 19.bölüm fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümde neler olacak?

Öte yandan hamile kalarak Zübeyde ile olan yarışında bir koz elde etmeyi başaran Terken, daha da güçlenebilmek adına Tacülmülk'ü Nizamülmülk ve Zübeyde'ye karşı yeni ittifaklar bulması yönünde uyarmıştır. Bunun neticesinde Tacülmülk hangi tehlikeli düşmanla işbirliği yapmanın eşiğine gelecektir? Göze girebilmek için girişeceği hangi eylem kendisini zora sokacaktır?

Uyanış Büyük Selçuklu 19. bölüm! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu 19. bölüm uyanış en son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.