Uyanış Büyük Selçuklu 18. bölüm!

Uyanış Büyük Selçuklu 18. bölüm izlemek isteyenler bu akşam da TRT 1 ekranında olacak. 25 Ocak Pazartesi Uyanış Büyük Selçuklu 18. bölümü yayınlandı. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1'de her Pazartesi akşamı izlenen Uyanış'ın son bölümünde neler oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu 18. bölüm ilgiyle izleniyor. Hatice Şendil ve Buğra Gülsoy'un başrolünde olduğu Uyanış Büyük Selçukulu yeni bölümü 25 Ocak akşaı TRT 1'de yayınlandı. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 18. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Saldırıya uğrayan Başulu'ya Melikşah'ın teşvik etmesiyle geçmiş olsun için giden Zübeyde büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Zira Sencer'in annesi diye gittiği Başulu, yıllar önce saraydan sürgün edilmiş Kıpçakların kızı Başulu'dan başkası değildi. Başulu'yu gördüğü ilk anda tanıyan ve sırrı öğrenecek olan Zübeyde'nin tutumu ne olacaktır? Paydaşı oluverdiği bu tehlikeli sırrı Melikşah'a açacak mıdır?

Uyanış Büyük Selçuklu 18.bölüm fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümde neler olacak?

Öte yandan Zübeyde'nin saraya gelmesiyle saraydaki dengeler Terken'in aleyhine değişmiş, hem başhatunluk makamından olmuş hem de Melikşah'tan uzaklaşmak zorunda kalmıştı. Terken'i içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtaracak olan müjde ne olacaktır?

Uyanış Büyük Selçuklu 18. bölüm! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu 18. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.