Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm full izlenmek için yayında. 18 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm izle merak ediliyor. 18 Ocak akşamı TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil'in rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm tek parça youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Uyanış 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 17. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Faysal'ın kafilesini durdurup Rüstem'i yakalamaya çok yaklaşmış olan Sencer, Tapar tarafından engellenmiş, Rüstem'i yakalamaktan son anda alıkonulmuştu. Tapar ve Sencer saraya geldikleri vakit, Arslantaş, Rüstem'i saraya getirmeyi başarmıştı. Arslantaş, Rüstem'i nasıl yakalamıştır? Rüstem'in Şelemzar'dan çıkarmayı başardığı Sırlar Kitabı'nı ele geçirebilmiş midir? Altın kervanıyla Rüstem'i kaçıran Faysal'ın Batıni olduğu ortaya çıkacak mıdır?

 Uyanış: Büyük Selçuklu 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uyanış: Büyük Selçuklu 16. bölüm fragmanında ne olacak?

Öte yandan Terken'in Nizamülmülk'ü ve Seferiye'yi zehirlediğinden emin olan Elçin, Firdevs üzerinden Terken'e bir tuzak kurup zehri yapan büyücünün mekânını bulmuştu. Ne var ki; büyücüyü bulmayı umduğu yerde iki ceset vardı; büyücü ve Nizamülmülk'ün ilacına zehri karıştıran Esma'nın cesetleriydi bunlar. Terken tarafından bir tuzağa çekildiğini iş işten geçtikten sonra anlayan Elçin ne yapacaktır? Elçin'i cinayetle suçlayıp şantaj yaparak onu saraydan kovmayı başarmak üzere olan Terken'i nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Uyanış Büyük Selçuklu 17. bölüm izle! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu 17. bölüm izle uyanış büyük selçuklu 17. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.