Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı izle! Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı merak ediliyor. 21 Aralık akşamında Uyanış Büyük Selçuklu son bölümüyle ekrana geldi. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmaya başladı. Başrollerinde Buğra Gülsoy'un rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sabbah'ın kurduğu tertip yüzünden zihni bulanan Arslantaş, Nizamülmülk'e ölümcül bir yara vermiş, etrafları Batuniler tarafından sarılmıştı. Acaba Sencerler oradan çıkabilecek midir? Nizamülmülk'ün akıbeti ne olacaktır?

Diğer taraftan Şelemzar'da büyük bir patlama olmuştu. Melikşah'ın Şelemzar'da tuttuğu çeliklerin bulunduğu ambar da dâhil olmak üzere birçok kritik yer telafi edilemez hasar alacaktır. Melikşah nezdinde itibarı sarsılan İlteber'i alacakları için gelip daha da zor duruma düşürecek olan tacir kimdir? Alacaklarına karşılık İlteber'den istediği ve alması durumunda İlteber'i zorlu duruma düşürecek olan şey nedir?

Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı izle!

Öte yandan Melikşah, Şelemzar'daki büyük patlamada parmağı olduğunu anladığı Andreas için Konstantiniyye'ye bir ültimatom gönderir. Bizans imparatorundan aralarındaki barışın sürebilmesi için Andreas'ın ölümle cezalandırılmasını ister. Ölümün eşiğine gelen Andreas, içine düştüğü bu durumdan kurtulmak için hangi hamleye kalkışacaktır?

 

 

Uyanış Büyük Selçuklu 14. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.