Uyanış Büyük Selçuk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Uyanış Büyük Selçuk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Uyanış Büyük Selçuk’un hangi günler yayınlanacağını araştırdık. 28 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında başlayacaktır.

Uyanış Büyük Selçuk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Son günlerde TRT 1 ekranlarında başlayan bir diğer iddialı dizi olan Uyanış Büyük Selçuk’ un ilk bölümü bu akşam saat 20.00’da ekranda seyirciler ile buluşacak. Uyanış Büyük Selçuk pazartesi günleri yayın akışında yer almaktadır.

Uyanış Büyük Selçuk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkat çeken Uyanış Büyük Selçuk dizisinin yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği, Sedat İnci’nin yönettiği, Serdar Özönalan ile Emre Konuk’un senaristliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda ise; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe yer alıyor.

Bu sezon Masumlar apartmanı gibi iddialı dizileri ile dikkat çeken TRT 1'in yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuk için geri sayım başladı.

Uyanış Büyük Selçuk hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler TRT 1 Uyanış: Büyük Selçuklu ne zaman başlıyacak hangi günler yayınlanıyor oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.