Üvey Baba'nın gözü yaşlı Lamia'sıydı!

1998 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Üvey Baba adlı dizide Lamia rolüyle tanınan Burçin Abdullah'ın değişimi görenleri şoke etti. İşte değişimiyle sosyal medyada gündem olan Abdullah'ın sosyal medya paylaşımları...

Burçin Abdullah, bundan yıllar önce 'Üvey Baba' dizisinde Lamia karakterini canlandırıyordu. Abdullah, Setlere 10 yaşında adım attı ve adını "Üvey Baba" adlı dizi ile duyurdu.

Üvey Baba'nın gözü yaşlı Lamia'sıydı!

PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEMDE

İktisat fakültesinden mezun olduktan sonra yetinmeyip Amerika'da ekonomi yüksek lisansı yapan Burçin Abdullah, oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Son olarak Diriliş Ertuğrul'da Hafsa Hatun olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Üvey Baba'nın gözü yaşlı Lamia'sıydı! - Resim : 2

Güzelliği ve sevimli tavırlarıyla hayran bırakan Burçin Abdullah'ın hayranları ünlü oyuncunun değişimine inanamadı.

Üvey Baba'nın gözü yaşlı Lamia'sıydı! - Resim : 3

BURÇİN ABDULLAH KİMDİR?

10 yaşında oynadığı Lamia karakteriyle ünlenen oyuncunun şimdiki hali ise çok farklı. Türk sinema ve dizi oyuncusu Burçin Abdullah, 22 Temmuz 1987'de doğdu. 1998 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan 'Üvey Baba' isimli dizide küçük kız rolüyle ünlenen genç oyuncu, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.

 Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde ise Selim ve Erdoğan karakterlerini yurt dışına kaçıran Ayçe rolünde oynadı. 2013 yapımı olan ve üç ayrı kıtada, dört farklı ülkede çekilen Selam adlı filmde Afganistan'a giden bir öğretmeni canlandırdı. Güzel oyuncu son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Hafsa Hatun'u canlandırdı.

 

 

Üvey Baba'nın gözü yaşlı Lamia'sıydı! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya burçin abdullah üvey baba
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.