UTV ile gezinti kötü bitti! 2 genç 30 metrelik uçuruma düştü

Kocaeli Kartepe'de 2 genç UTV ile gezintiye çıktı. Yoğun sis sebebiyle 30 metrelik uçuruma yuvarlanan gençler, Jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından ipe bağlanan sedyeyle yaralı kurtarıldı.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe Otel Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Mert ve Ezgi isimli 2 kişinin bulunduğu 34 BKU 619 plakalı UTV, yoğun sis sebebiyle kontrolden çıktı.

UTV ile gezinti kötü bitti! 2 genç 30 metrelik uçuruma düştü

Araçla 30 metrelik uçuruma yuvarlanan gençlerin ihbarı üzerine olay yerine Jandarma Arama Kurtarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

UTV ile gezinti kötü bitti! 2 genç 30 metrelik uçuruma düştü - Resim : 2

Uçurumda yaralı halde kalan 2 kişi ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çalışması sonucunda ipe bağlanan sedye yardımıyla kurtarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan gençler hastaneye kaldırıldı.

İHA

UTV ile gezinti kötü bitti! 2 genç 30 metrelik uçuruma düştü ile ilgili etiketler Kartepe kaza UTV uçuruma düştüler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.