Utanmaz Baba ve Oğul Küçücük Kıza Tecavüz Etti! Köylüler Ayağa Kaktı! Evi Ateşe Verdiler

Baba ve oğlu hiç utanmadan 8 yaşındaki küçük kız çocuğuna defalarca tecavüz etti. Köylüler bu olaya bir hayli öfkelendi ve ortalık bir anda savaş alanına döndü. Gürcistan'ın Samegrelo eyaletinde 8 yaşındaki küçük kız çocuğuna tecavüz etmekle suçlanan baba ve oğlunun yaşadığı ev, köy halkı tarafından ateşe verildi.

Baba ve oğlu hiç utanmadan 8 yaşındaki küçük kız çocuğuna defalarca tecavüz etti. Köylüler bu olaya bir hayli öfkelendi ve ortalık bir anda savaş alanına döndü.  Gürcistan'ın Samegrelo eyaletinde 8 yaşındaki küçük kız çocuğuna tecavüz etmekle suçlanan baba ve oğlunun yaşadığı ev, köy halkı tarafından ateşe verildi.

Tepkilerini bu şekilde dile getiren köy halkı olaydan sonra evi ateşe verdi. Yaşanan bu akıldışı olay ülke genelinde kaosa neden oldu. Olayı protesto eden köy halkı baba ve oğulun yaşadığı barakaya ateş açtı. 

Acımasız Baba ve Oğlu Küçük Kıza Tecavüz Etti

 

Gürcistan’da yaşanan bu olay büyük tepkilere yol açtı. Gürcistan devlet televizyonunun yayınladığı haberin içeriğine göre Samegrelo bölgesindeki küçük nüfuslu bir köyde, 61 yaşındaki T.G. ve oğlu Z.G. 8 yaşındaki küçük bir kız çocuğuna farklı günlerde defalarca tecavüz etti. Mağdur kız çocuğunun yaşadığı bu tecavüz olayını annesine anlatmasıyla gün yüzüne çıkan olaydan sonra ailesi polise şikayette bulundu ve ifade verdi.

Baba-oğul 8 yaşındaki kıza tecavüz etti! Köylüler öfkelendi ortalık karıştı  - Internet Haber

Acımasız baba ve oğlunun bu olayı ülkede gündem yarattı. Baba ve oğlu polis tarafından gözaltına alınırken, Gürcistan İçişleri Bakanlığı'ndan alınan verilere göre söz konusu olay Gürcistan Ceza Kanunu'nun 137. maddesi doğrultusunda tecavüz kapsamında soruşturulmaya devam ediyor.

Köy Halkı Ayaklandı


Yaşanan bu ibretlik tecavüz olayı kısa sürede bütün ülkelerde konuşulan konular arasına girdi. Olayın bu şekilde duyulmasının ardından öfkelenen ve bir hayli sinirlenen köylüler ise baba ve oğlunun yaşadığı evin önünde toplanarak ayaklanma yaptı.

Baba-oğul 8 yaşındaki kıza tecavüz etti! Köylülerin tepkisi çok sert oldu

Köylüler polisin tüm engellemelerine karşın baba ve oğlun yaşadığı evi ateşe verdiler. Alevler içinde kalan  ve iki katlı olan ev itfaiye gelene kadar resmen küle döndü. 

Utanmaz Baba ve Oğul Küçücük Kıza Tecavüz Etti! Köylüler Ayağa Kaktı! Evi Ateşe Verdiler ile ilgili etiketler Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.