"Üşüyor zannedip üzerini örttüm"

Antalya'da bugün garip bir olay yaşandı. 23 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Rakhat Kubanychbekova sevgilisi Ercan Onaç ile birlikte yaşadıkları evde ölü bulundu. Genç kadının neden öldüğünün belirlenmesi için cansız bedeni adli tıp kurumuna kaldırıldı. Sevgilisinin ölümü ile şoke olan Onaç, ifadesinde "Sabah uyandığımda üzerinin açık olduğu fark ettim. Ayağı soğuktu. Üşüdüğünü düşünerek, üzerini örtükten sonra yeniden uykuya daldım. Tekrar uyandığımda ise öldüğünü fark ettim" dedi

Garip olay Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi 1975 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın giriş katında yaşandı.

İddiaya göre, olay şöyle gelişti:

Turizm sektöründe çalışan Ercan Onaç, bir yıldır birlikte olduğu Kırgız sevgilisi Rakhat Kubanychbekova ile giriş kattaki daireyi kiraladı.

Çift, dün gece alkol aldıktan sonra uykuya daldı. Öğle saatlerinde uyanan Ercan Onaç, Kubanychbekova'ı uyandıramaya çalıştı fakat bunda başarılı olamadı.

"Üşüyor zannedip üzerini örttüm"

Paniğe kapılan Onaç, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Kubanychbekova'nın öldüğünü belirledi. Savcılık ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Rakhat Kubanychbekova'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"Üşüyor zannedip üzerini örttüm" - Resim : 2

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulaya alınan Ercan Onaç, "Yaklaşık bir yıldır sevgiliyiz. Sabah uyandığımda üzerinin açık olduğu fark ettim. Ayağı soğuktu. Üşüdüğünü düşünerek, üzerini örtükten sonra yeniden uykuya daldım. Saat 14.00 gibi uyandığımda öldüğünü fark edip, polisi aradım" diye konuştu.

"Üşüyor zannedip üzerini örttüm" ile ilgili etiketler Antalya ölüm vefat alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.