Usta sanatçı Selçuk Ural yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Bergen filmi için bakın neler söyledi...

Ünlü müzisyen Selçuk Ural, 1989'de 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Bergen ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bergen’in hayatının film olmasını eleştiren Ural, “Acıları seviyoruz, yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi” ifadelerini kullandı.

Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen 77 yaşındaki ünlü sanatçı Selçuk Ural, 'Acıların kadını' olarak anılan Bergen’in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını ve merhum sanatçının şöhretinin yaşadığı acı olayların üzerine kurulduğunu söyledi.

'Bergen' filminin vizyona girmesinin ardından eski eşi Halis Serbest tarafından 14 Ağustos 1989 tarihinde Adana Pozantı'da kurşunlanarak öldürülen arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer'in hayatı gündem oldu. Selçuk Ural, Ekim 1982'de yüzüne kezzap atılan, sağ gözündeki hasar yüzünden saçlarını gözünün üzerine atan 'Acıların kadını' Bergen'le ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Usta sanatçı Selçuk Ural yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Bergen filmi için bakın neler söyledi...

Gişede 4 milyonu geçen, başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı ‘Bergen’ filmi ile ilgili Selçuk Ural, Bergen’in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını söyledi.

''TÜRKİYE'DE ŞÖHRET SKANDAL ÜSTÜNE KURULMUŞ''

Ural, "Bergen’in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca’nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye’de şöhret skandal üstüne kurulmuş. Bir Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın filmi yapılmıyor. Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar. Ama Bergen’in filmi yapılıyor" şeklinde konuştu.

Usta sanatçı Selçuk Ural yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Bergen filmi için bakın neler söyledi... - Resim : 2


''BERGEN'İN YÜZÜNE KEZZAP ATILMASA İSMİ GEÇMEZDİ''

Selçuk Ural, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: "Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bunlar. Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Acıları seviyoruz. Bergen’in filmi yapıldı, Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı? Bir tanesinin 10 tane albümü var, bir tanesinin 110 tane albümü var. Ben şahsen 37 tane 45’lik 9-10 tane longplay, 10 tane kaset, 10 tane CD’si olan adamım. Benim de filmim yapılmayacak. Çıkıp şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar. Gerçekler maalesef bunlar. Adam ‘Uzaya gittim’ dedi, bir anda şöhret oldu. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın"

 

 

Usta sanatçı Selçuk Ural yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Bergen filmi için bakın neler söyledi... ile ilgili etiketler selçuk ural bergen Belgin Sarılmışer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.