Usta sanatçı hayatını kaybetti!

Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak bilinen Nedret Güvenç, 90 yaşında vefat etti. Yaşamı boyunca çok önemli projelere imza atan Güvenç 1998 yılında Kültür Bakanlığı tarafından verilen Devlet Sanatçısı unvanını almıştı. Güvenç'in vefatı sanatçı dostlarını yasa boğdu.

Türk sinemasının efsane isimlerinden Nedret Güvenç sabaha karşı uykusunda vefat etti. Sinemanın ve tiyatronun usta ismi sanat hayatı boyunca birçok ödülün sahibi oldu.

Birbirinden önemli projelerde yar alan Güvenç 1998 yılında Kültür Bakanlığı'nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını aldı.

DOSTLARINI YASA BOĞDU

Usta sanatçının vefatı dostlarını yasa boğdu. Güvenç'in dostları Işıl Yücesoy ve Süha Uygur Güvenç'in vefatının ardından duygularını şu sözlerle dile getirdiler;

Usta sanatçı hayatını kaybetti!

"BİR ÖMÜR SANATLA DİMDİK AYAKTA KALMAK"

"Bir ömür sanatla dimdik ayakta kalmak... Sayın NEDRET GÜVENÇ gibi çınarı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Başımız sağ olsun."

"SİZİ TANIMAK BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ONUR"

"Nedret Güvenç… Türk tiyatrosu çok büyük bir sanatçıyı kaybetti… Başarılarla dolu altın bir devir ne yazık ki sona erdi… Sizi tanımak benim için çok büyük bir onur oldu… Tiyatro dünyasına ve Sevgili Nazan’a, Ece’ye ve tüm ailesine başsağlığı diliyorum…"

Usta sanatçı hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Nedret Güvenç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.