Usta sanatçı hayatını kaybetti!

Türk opera tarihinin en önemli tenorlarından Erol Uras, dün akşam hayatını kaybetti. Uras'ın vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu.

Türk opera tarihinin en önemli tenorlarından olan Erol Uras, dün akşam vefat etti. Üzücü haber T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile duyuruldu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Opera tarihimizin en önemli tenorlarından Erol Uras’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Sanat camiamızın başı sağ olsun" 

Usta sanatçı hayatını kaybetti!

Diğer taraftan Fazıl Say da, Uras'ın vefatının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla üzüntüsünü şu sözlerle dle getirdi:

"Çok değerli opera sanatçısı Erol Uras’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Tüm sanat camiasının başı sağolsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Işıklarda uyusun."

Usta sanatçı hayatını kaybetti! - Resim : 2

 

 

 

Usta sanatçı hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Fazıl Say Erol Uras
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.