Usta sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı Faruk Tınaz'ın ölümüyle ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Tınaz'ın ölümünde doktor ihmalinin olduğu öne sürüldü. Usta sanatçının acılı eşi Canan Tınaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan ünlü müzisyen Faruk Tınaz'dan dün acı haber geldi. Kanser tedavisi gören Türk sanat müziğinin usta ismi Faruk Tınaz yaşamını kaybetti.

Faruk Tınaz bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu. Sanatçı, tedavi gördüğü Acıbadem Fulya Hastanesi’nde dün hayata gözlerini yumdu.

Ünlü sanatçının ölümüne dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

2. Sayfa'nın haberine göre; Faruk Tınaz'ın Haziran 2021’de doktoru hakkında ihmal nedeniyle suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Dilekçede şu ifadeler yer aldı: ''2017’de tetkiklerimde açıkça belirtilmesine rağmen aile doktorum bana “Hiçbir şeyin yok, git hayatını yaşa" dedi.''

Usta sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia

FARUK TINAZ'A VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Öte yandan, Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde sanatçıya veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu belirtti.

Usta sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia

'DOKTORUN RAPORU OKUMASIYLA İLGİLİ İHMAL BU'

Faruk Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, “Evet burada çok hüzün var ama bence Faruk çok mutlu. En çok olmak istediği yerlerden bir tanesi. Hastalığı dolayısıyla 9 aydan beri gelemediği bir yerde olduğu için bence bu hüznü dağıtmıştır burada ve gülümsüyordur. Çok mutlu olduğuna inanıyorum burada olmasından dolayı. Doktorun raporu okumasıyla ilgili bir ihmal bu. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. İhmal etmek değil. Doktorun raporu okumamasıyla alakalı bir ihmal, teşhisi atlaması daha doğrusu. Şu acı içinde bunlara bu şekilde cevap verirken sekebilir kelimelerim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum” açıklamasında bulundu.

Usta sanatçı Faruk Tınaz'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia ile ilgili etiketler Faruk Tınaz Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü Türkiye Jokey Kulübü Canan Tınaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.