Usta sanatçı Altan Karındaş hayatını kaybetti!

10 yıldır Muğla'nın Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan ve 1 ay önce rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan 93 yaşındaki usta sanatçı Altan Karındaş hayatını kaybetti. Usta ismin ölüm haberini oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Altan Karında, 93 yaşında hayatını kaybetti. Karındaş'ın ölüm haberini ünlü oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

"SİZİ HEP GÜZEL HATIRLAYACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından acı haberi veren oyuncu Melek Baykal ise "Uzun zamandır hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti maalesef. Nurlarda uyuyun. Mekanınız cennet olsun. Sizi hep güzel hatırlayacağız" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Altan Karındaş hayatını kaybetti!

10 YILDIR HUZUREVİNDE KALIYORDU

10 yıldır Muğla'nın Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde kalan ünlü sanatçı Altan Karındaş, iç organlarında yaşadığı rahatsızlık sebebiyle 1 ay önce de hastaneye kaldırılmıştı.

"ÇOK KIRGINIM"

Karındaş son verdiği röportajda çok sayıda insana yardımcı olmasına rağmen kimsenin yanında olmadığını ve bu yüzden çok kırgın olduğunu dile getirerek, "Bütün camiaya kırgınım. Zamanında birçok insana yardımcı oldum. Çok koştular peşimden. Şimdi ortada yoklar. Keşke ev hanımı olsaydım bu kadar nankörlük görmezdim" ifadelerini kullanmıştır.

ALTAN KARINDAŞ KİMDİR?

Altan Karındaş 30 Ağustos 1928 yılında dünyaya geldi.Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda Şan ve Tiyatro eğitimi alan sanatçı; 1951 yılında Muhsin Ertuğrul'un Küçük Sahne'sinde sanat hayatına başladı. Şehir Tiyatroları, Ulvi Uraz Tiyatrosu, Saim Alpago Tiyatrosu, Gen-Ar Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Bir dönem kendi adına da tiyatro kurdu. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Usta sanatçı Altan Karındaş hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Altan Karındaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.