Usta oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti

Beynindeki tümör nedeniyle 8 ay önce ameliyat olan usta oyuncu Sabina Toziya 75 yaşında hayata gözlerini yumdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Çakırbeyli karakterini canlandıran Toziya, beynindeki tümör nedeniyle kısmi felç geçirince diziden ayrılmıştı.

Beynindeki tümör nedeniyle 8 ay önce ameliyat olan usta oyuncu Sabina Toziya 75 yaşında hayatını kaybetti.

Usta oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti

Üzücü haberi sosyal medya hesabından senarist Bahadır Özdener duyurdu. Özdener "Çok kıymetli Sabina Toziya'yı, Rahmeti Rahman'a uğurladık. Allah'tan annemize rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz" dedi.

Usta oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti - Resim : 2

OKTAY KAYNARCA'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Oyuncunun vefat haberini oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duyurdu.
Kaynarca, “Sınanıyormuyum bilmiyorum ama bir bildiği var sanırım Yaradanın.. Tarif etmem imkansız, sadece kocaman bir boşluk kocaman bir hiçlik boğazım düğüm düğüm Uğurlar olsun canımın içi nurlar içinde uyu” ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti - Resim : 3

SABİNA TOZİYA KİMDİR?

1946 yılında Makedonya'nın Üsküp şehrinde doğan Sabina Toziya, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Afife Hatun ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Çakırbeyli karakterlerini canlandırmıştı.

2021 yılında beynindeki tümör nedeniyle kısmi felç geçirmesinden dolayı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Toziya, Annemin Yarası ve Bal Kaymak filmlerinde de rol almıştı.

Usta oyuncu Sabina Toziya hayatını kaybetti ile ilgili etiketler oyuncu vefat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sabina Toziya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.