Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden 2 yıl geçti

Oyunculuğun yanı sıra dizi ve filmlerde yaptığı seslendirmeler ve imza attığı köşe yazılarıyla gönüllerde yer edinen usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden tam 2 yıl geçti. Sevenleri Rasim Öztekin'i sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla andılar.

2004 yılında kalp yetmezliği tanısı konulan Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, 8 Mart 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alındıktan sonra hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin, Zincirlikuyu'da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden 2 yıl geçti. 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin ölümünün 2. yıldönümünde yakınları ve sevenleri tarafından anıldı.

rasim öztekin

PELİN ÖZTEKİN'DEN YÜREKLERİ SIZLATAN PAYLAŞIM

Rasim Öztekin ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Sevenleri usta oyuncuyu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla andılar. Rasim Öztekin'in Zeynep Aslıhan İşbay ile evliliğinden dünyaya gelen ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, babasının ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımla hüzünlendirdi. Babasıyla mutlu günlerinden bir karesini Instagram hesabından paylaşan Pelin Öztekin altına ise '2.. 💔😞' notunu düştü.

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden 2 yıl geçti - Resim : 2

RASİM ÖZTEKİN HAKKINDA


Rasim Öztekin, 14 Ocak 1959'da İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesinde eğitim gören başarılı oyuncu, ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Öztekin, İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, Kadıköy Halk Eğitim ve Nöbetçi Tiyatro'da amatör çalışmalar yaparak sahnelere adım attı.

Geleneksel Türk tiyatrosunun önemli simgelerinden Hasan Efendi'nin kavuğunu, tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'dan 2016'da teslim alan Öztekin, oyunculuğun yanı sıra dizi ve filmlerde yaptığı seslendirmeler ve imza attığı köşe yazılarıyla da gönüllerde yer edindi.

Öztekin, kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 8 Mart 2021'de, 62 yaşında hayatını kaybetti. Öztekin, 20 Eylül 2020'de Kel Hasan Efendi'nin kavuğunu, düzenlenen törenle oyuncu Şevket Çoruh'a teslim etmişti.

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden 2 yıl geçti - Resim : 3

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden 2 yıl geçti - Resim : 4

 

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının üzerinden 2 yıl geçti ile ilgili etiketler Rasim Öztekin Pelin Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.