Usta oyuncu Haluk Bilginer sesiyle büyüledi

68 yaşındaki usta oyuncu Haluk Bilginer, Aybüke Albere'nin sahnesine konuk oldu. Cem Karaca'nın efsaneleşmiş şarkısı 'Islak Islak'ı seslendiren Haluk Bilginer sesiyle dinleyicileri büyüledi. Ünlü oyuncunun sahne performansı sosyal medyada gündem oldu.

12 yıllık evliliğini 2004 yılında sonlandırdığı eski eşi Zuhal Olcay ile birlikte yer aldığı , "Kel Şarkıcı" isimli tiyatro oyunuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan usta oyuncu Haluk Bilginer sesiyle gündeme geldi.

SES PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI


Önceki akşam bir mekanda konser veren Aybüke Albere'nin sahnesine konuk olan Haluk Bilginer, Cem Karaca'nın dillere dolanan eserlerinden 'Islak Islak'ı seslendirdi. Sesiyle dinleyiciyi büyüleyen Haluk Bilginer kendine hayran bıraktı.

Haluk Bilginer'in şarkı söylediği anlara ait görüntüsünü Aybüke Albere sosyal medya hesabından paylaştı. Bilginer'in ses performansı kısa sürede gündem oldu. Usta isim oyunculuğu kadar sesiyle de övgüler topladı.

İşte Haluk Bilginer'in şarkı söylediği o anlar...

Usta oyuncu Haluk Bilginer sesiyle büyüledi ile ilgili etiketler Haluk Bilginer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.