Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ismi Bağcılar’daki erkek yurduna verildi

28 Haziran'da kalbinin durması sonucu İstanbul'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ismi, İstanbul Bağcılar'daki erkek yurduna verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ekim ayı toplantısının 2’nci oturumunda ünlü sanatçı Cüneyt Arkın’ın isminin erkek yurduna, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adının da sokağa verilmesine karar verildi.

28 Haziran’da hayatını kaybeden ünlü oyuncu Cüneyt Arkın'ın ismi oy birliğiyle Bağcılar Yenimahalle’de bulunan erkek yurduna verildi. Yurdun adı "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cüneyt Arkın Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu" olarak değiştirildi.


CÜNEYT ARKIN'IN İSMİ YAŞATILACAK

 
Öte yandan, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın kalbinin durması sonucu 28 Haziran'da vefat etmişti. 85 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü sinema oyuncusu ve Yeşilçam’ın jönlerinden Cüneyt Arkın’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilmişti. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin 17’ncisini hizmete açtığı Halk Merkezi’ne, Eskişehirli sanatçı Cüneyt Arkın’ın ismi verildi. Daha önce de Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Cüneyt Arkın’ın evinin bulunduğu sokağa ve bir kültür merkezine usta oyuncunun adının verileceğini duyurmuştu.

 

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ismi Bağcılar’daki erkek yurduna verildi ile ilgili etiketler Bağcılar Cüneyt Arkın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cüneyt Arkın Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu erkek yurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.