Usta oyuncu Bir Zamanlar Çukurova'ya katıldı!

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan usta oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanında görüldü. Oyuncu kadrosuna dahil olan yetenekli tiyatrocu 'Fekeli' karakterine hayat verecek.

Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde son bölümlere damgasını vuran "Fekeli", bu hafta ortaya çıkacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin gönlünde taht kuran "Bir Zamanlar Çukurova"da "Fekeli" zamanıyla birlikte dengeler tamamen değişecek!

"FEKELİ" ZAMANI!

1970'li yılların Adana'sında geçen dönem dizisinde her şey yeniden başlayacak. Kerem Alışık, 6. Bölümde seyircinin karşısına "Fekeli" olarak çıkacak. Perşembe akşamlarının iddialı dizisinin yeni kilit ismi Alışık, böylesine güzel bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Usta oyuncu Bir Zamanlar Çukurova'ya katıldı!

"Bir Zamanlar Çukurova" her perşembe atv'de!

 

Usta oyuncu Bir Zamanlar Çukurova'ya katıldı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.