Usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan kahreden haber! Kansere yakalandı

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak, kolon, bağırsak kanseriyle savaşan ve hastalığı yenen usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan üzücü haber geldi. 86 yaşındaki Aydemir Akbaş sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yeniden kansere yakalandığını duyurdu ve son sağlık durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

Kariyer hayatı boyunca pek çok sinema filminde rol alan Yeşilçam’ın emektar oyuncularından 86 yaşındaki Aydemir Akbaş sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. Daha önce kanserle mücadele eden usta oyuncu Akbaş yeniden kansere yakalandığını duyurdu.

aydemir akbaş

''KANSER OLDUĞUM NETLEŞTİ''

Hastane odasından bir fotoğrafını yayınlayan Aydemir Akbaş, kansere yakalandığını belirterek kendisini iyi hisseddiğini söyledi. ''İlk benden duyun istedim'' diyen Akbaş hayranlarını bilgilendirdi.

Akbaş yaptığı paylaşıma şu notu düştü: ''Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler. 👋🏻''

AYDEMİR AKBAŞ

Aydemir Akbaş'ın Instagram hesabından yaptığı bu paylaşım sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncuya takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

2010 yılında gırtlak kanserini yenen usta oyuncuya, 2018 yılında kolon ve bağırsak kanseri teşhisi konulmuştu. Aydemir Akbaş gırtlak kanseri olduğunu nasıl öğrendiğini 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında anlatmıştı: "Baktım sesim kısık. Ihlamur içip duruyorum. Kız kardeşim 'doktora gitmezsen gelip seni alacağım' dedi. Aradım arkadaşları 'bana doktor bulun' dedim. Sonra bir arkadaşım bana 'hazırlan seni yarın götürüyorum' dedi. Çapa'ya gittik. Doktor 'aç ağzını' dedi, baktı 'kansersin' dedi. 'Yak bir tane' dedi, yaktım. Ertesi gün başka doktora gittim 'aç ağzını' dedi, açtım 'kansersin, yak bir tane' dedi. Yakmadım. 10 senedir aklıma gelmedi."

aydemir akbaş


''95 YAŞIMDAN ÖNCE ÖLMEYECEĞİM''

25 Şubat 1936 doğumlu oyuncu 86'ncı yaşını kutlarken duygusal anlar yaşamıştı. Arkadaşlarının düzenlediği sürpriz doğum günü kutlaması karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Akbaş, "Çok zor ağlarım ama bu benim için en güzel hediye oldu. Çok arkadaşımı kaybettim ama güzel dostluğun karşılığını bugün aldım. 95'den önce ölmeyeceğim, bunu size söylüyorum." demişti.

 

 

Usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan kahreden haber! Kansere yakalandı ile ilgili etiketler Aydemir Akbaş kanser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.