Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek'ten kötü haber

85 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın iki kez boşanıp, üç kez evlendiği meslektaşı ve eşi Beyhan Benek, sevenlerini korkuttu. Banyoda düşüp kalça kemiğini kıran Benek, apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.


75 yaşındaki oyuncu Beyhan Benek, banyoda düşüp kalça kemiğini kırdı. İstanbul'daki özel bir hastaneye kaldırılan ve apar topar ameliyat olan Benek için operasyonun ardından bekleme sürecine geçildi.

Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek'ten kötü haber


AYDEMİR AKBAŞ BU DURUMU HERKESTEN SAKLADI

Bir haftadır büyük bir korku ve üzüntü yaşayan Akbaş, bu riskli süreçte eşinin durumundan kimsenin haberdar olmasını istemedi.

Akşam'ın haberine göre; Akbaş, yaşadığı korku ve üzüntüyü ilk kez anlattı. Akbaş, 55 yıllık hayat arkadaşının banyodan çıkarken tansiyon düşmesi ve şeker yükselmesine bağlı olarak başının dönüp yere yığıldığını belirtti ve şunları söyledi:

''Onu yerde görünce ne yapacağımı şaşırdım, büyük tehlike atlattık. Şuna şükrediyorum; o gün benim bir reklam filmi için görüşmem vardı. Fakat son anda ertelemiştik. Eğer ola ki ben evden çıkıp toplantıya gitmiş olsaydım gece saat 23.00'dan önce dönemezdim. Beyhan da sabahtan gece yarısına kadar kim bilir bir başına ne acı çekerdi. Verilmiş sadakamız varmış. Bir haftadır ölüp ölüp dirildim ama şu an iyi, sevenlerimiz, merak edenlerimize bunu müjdeleyebilirim. Yarın sabah hastaneden çıkacağız.''

 

 

 

Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek'ten kötü haber ile ilgili etiketler Ameliyat aydemir akbaş Beyhan Benek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.