Üst üste zamlar sonrasında motorine 5 liralık dev indirim geliyor! İşte 13 Mart benzin, LPG fiyatı!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ülke ekonomilerini alt üst ederken akaryakıt fiyatları da bundan nasibini aldı. Bu hafta içerisinde motorin fiyatlarında 5 liralık indirim iddiaları dolanırken heyecanlı bekleyiş başladı. İşte, 13 Mart benzin, motorin, LPG güncel fiyatları…

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, milyonları etkilemeye devam ediyor. Araç sahipleri akaryakıta gelen zamlar sonrasında sürekli olarak değişen benzin, motorin, LPG fiyatlarını yakından inceliyor.

Brent petrolde yaşanan artışta dikkatlerden kaçmazken geçtiğimiz haftalarda benzin, motorin ve LPG’ye gelen son zamlar uzunca bir süre gündemde kaldıktan sonra ani bir düşüşle az da olsa seyrini değiştiriyor.

Geçtiğimiz hafta içinde benzinin litre fiyatına ortalama 0.79 TL’lik bir zam geleceği duyurulmuş ancak EPGİS tarafından yapılan son dakika açıklamasında fiyat değişimi iptal edilmişti. Şimdide ilerleyen günlerde akaryakıt fiyatlarında dev bir indirim daha yapılması gündemde yer alıyor.

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Mart

Benzin: 20.39 TL
Motorin (Mazot): 22.91 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 22.99 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Mart

Benzin: 20.48 TL
Motorin (Mazot): 22.96 TL
LPG (Otogaz): 11.34 TL

Üst üste zamlar sonrasında motorine 5 liralık dev indirim geliyor! İşte 13 Mart benzin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin İndirim akaryakıt fiyatları brent petrol lpg
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.