Üst üste güzel haberler geldi: 107 yangın kontrol altında 2 ildeki 5 yangın devam ediyor

Orman Genel Müdürlüğü yaptığı son açıklamada 28 Temmuz'dan itibaren toplam 107 yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Yapılan son açıklamada Antalya'daki 2 ve Muğla'daki 3 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.


Orman Genel Müdürlüğü Türkiye'nin çeşitli noktalarında etkili olan 107 yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Muğla'ya gelen Bakan Pakdemirli ise, Marmaris Değirmenyanı mevkisindeki Yangın Yönetim Merkezi'nde son durumla ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya ve Muğla'da hem teknik incelemelerde bulunduğunu, hem vatandaşla buluştuğunu söyledi.

Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muğla ve Marmaris'teki tüm yangınları inceleme, bunlar üzerinden konuşma hem de yangın sonrasında başta AFAD olmak üzere ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı iş ve işlemleri konuşma fırsatının olduğunu dile getirdi.

Marmaris'teki yangına müdahalenin devam ettiğini anlatan Pakdemirli, "Marmaris'teki yangına 3 uçak, 9 helikopter, 146 arazöz, 20 su tankeri, 8 dozer ve 529 personelle müdahale ediyoruz. Aktif sahada tüm teknolojiyi kullanan bir kurumuz. Tahmin ediyorum kamuda bizim kadar başka teknolojiyi kullanan kurum da yoktur." diye konuştu.

3 YANGIN DAHA KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan, sabah saatlerinde Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Pakdemirli, Antalya Gazipaşa ve Mersin'in Silifke ilçesinde 2 yangının daha kontrol altına alındığını duyurdu. bakan Pakdemirli ayrıca Bodrum'daki yangının da kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Üst üste güzel haberler geldi: 107 yangın kontrol altında 2 ildeki 5 yangın devam ediyor ile ilgili etiketler Orman Yangını Antalya Muğla orman genel müdrülüğü kontrol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.