Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası hoca arayışında olan Fenerbahçe'de bomba iddia: Başkan Ali Koç, Alex'le görüştü!

Süper Lig’in 12. haftasında Kayserispor’la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin yönetimi maç sonrası statta Portekizli Teknik Direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesini isteyerek toplantı yapmıştı. Ayrılık çanları çalınmaya başlayınca Portekizli hocaya alternatif olarak kimin getirileceği merak edilirken bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Başkan Ali Koç'un Fenerbahçenin efsane kaptanı Alex de Souza ile görüştüğü iddia edildi.

Peş peşe alınan kötü sonuçlar sonrası Sarı-lavicertli takımda Vitor Pereira için ayrılık çanları çok sert çalıyor. Kayseri maçının 2-2 berabere bitmesi ile Portekizli hocaya alternatif arayışları başladı. 

EFSANE KAPTAN ALEX GÜNDEMDE

Başkan Ali Koç'un bazı temaslarda bulunduğu en dikkat çeken ismin sarı-lacivertlilerin efsane kaptanı Alex de Souza olduğu belirtildi.

 

STATTAKİ TOPLANTININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

2-2 biten Kayseri maçından sonra "Yönetim istifa" tezahüratları üzerine statta toplantı yapıldı. Vitor Pereira'nın alternatifi olarak gündeme Alex de Souza ismi geldi.

 

 


"DERBİYE KADAR HOCA BULAMAYIZ"

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre Başkanın, "Derbiye kadar hoca bulamayız" dediği öğrenildi.

Bu karar şaşkınlıkla karşılandı ancak kulislerde "Galatasaray maçı son bir şans. Derbide kayıp olursa Pereira'nın görevde kalma ihtimali sıfır" yorumları yapılıyor.

 

Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası hoca arayışında olan Fenerbahçe'de bomba iddia: Başkan Ali Koç, Alex'le görüştü! ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe alex
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.