Üst geçitten geçmek 45 dakika sürdü!

Zeytinburnu metrobüs durağındaki üst geçit çalışması nedeniyle durağın geçici olarak kapatılması, Merter’deki metrobüs durağında yoğunluk oluşturdu. Bir vatandaş 45 dakikada duraktan üst geçide çıktığını söyledi.

Zeytinburnu durağındaki çalışma sebebiyle bu durağı kullanacak vatandaşlar Merter durağına yönlendirilirken, bu durum bölgedeki trafiği olumsuz etkiliyor.

081120161233115048391_3.jpg

Vatandaşların Merter durağından metrobüse binebilmek için kullandığı üst geçitte yoğunluk oluşurken, E-5’te de trafiğin kontrollü olarak sağlanması trafikte yoğunluğa neden oluyor.

Vatandaşlar metrobüsten indikten sonra üst geçide çıkmak için uzun süre bekliyor. Bir vatandaş 45 dakikada üst geçide çıktığını söylerken bir başka vatandaş ise 20 dakika beklediğini ve ancak ondan sonra yukarı çıkabildiğini ifade etti.

Zeytinburnu metrobüs durağının 15 günlük çalışmanın ardından yeniden kullanıma açılacağı bildirildi.

BİR KİŞİYE OTOMOBİL ÇARPTI

081120161233345045105_3.jpg

Öte yandan dün akşam Zeytinburnu metrobüs durağından D-100'ü kullanarak karşıya geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Sürücü kaçarken yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Üst geçitten geçmek 45 dakika sürdü! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.