Üst düzey PKK'lı öldürüldü!

Terör örgütü PKK'ya ait sosyal medya hesapları, örgütün sözde merkez komite üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul'un hava saldırısı sonucunda öldüğünü duyurdu. Terörist İsmail Nazlıkul, OdaTV yazarı Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'un kardeşiydi. Öte yandan, Hüseyin Nazlıkul'un CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile yakın ilişkisi olduğu öne sürüldü.

Rudaw'ın terör örgütü PKK'nın hesaplarına dayandırdığı habere göre; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Bradost bölgesinde 27 Mayıs'ta gerçekleştirdiği hava harekatında, sözde merkez komite üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul öldürüldü.

ÖCALAN'IN KAMPINDA EĞİTİM GÖRDÜ

Açıklamada, Nazlıkul'un 1985 yılında örgütle tanıştığı, 1989 yılında Avrupa'da örgüte katıldığı ve 1990 yılında ise Lübnan'da PKK lideri Abdullah Öcalan’ın bulunduğu Bekaa Kampına giderek eğitim gördüğü ifade edildi.

 Terörist Nazlıkul, nisan ayında verdiği demeçte "Buraya onlarca Türk askeri karargâhı ve yüzlerce karakol inşa edilmesi, Türk devletine çalışan binlerce yerel muhbir ağının oluşması tehlikeli boyutlara ulaştı. Türk devleti her nokta operasyon öncesi mutlak anlamda istihbarat aldı, sonra da nokta saldırılarla onlarca komutanımızı, Zeki Şengali, Diyar Garip ve Tekoşer Zagros, KDP'nin MİT'e verdiği istihbaratla öldürüldü" demişti.

Üst düzey PKK'lı öldürüldü!

ODATV YAZARININ KARDEŞİ

Öldürülen terörist İsmail Nazlıkul, OdaTV yazarı Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'un da kardeşi oluyor.

Üst düzey PKK'lı öldürüldü! - Resim : 2

CHP'Lİ ÖZKAN İLE YAKIN İLİŞKİ İÇİNDE

Ayrıca Sabah muhabiri Sema Alim Dalgıç'ın iddiasına göre; OdaTV yazarı Hüseyin Nazlıkul'un CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile yakın ilişkiler içinde.

Üst düzey PKK'lı öldürüldü! - Resim : 3

Üst düzey PKK'lı öldürüldü! ile ilgili etiketler PKK OdaTV terörist Operasyon Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.