Üst düzey FETÖ'cü hainler cenazede buluştu

FETÖ'nün 14 kurucusundan biri olan ve Fetullah Gülen'in veliahtı olarak görülen Mehmet Ali Şengül, Almanya'da koronadan öldü. Kırmızı kategoride aranan çok sayıda FETÖ’cü Şengül’ün Hanau’daki cenaze töreninde bir araya geldi.

FETÖ’yü kuran 14 isimden birisi olan ve Almanya’da koronadan ölen Mehmet Ali Şengül önceki gün Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde toprağa verildi. Türkiye’nin arananlar listesinde kırmızı kategoride aranan Şengül için Hanau mezarlığında tören düzenlendi. Yüzlerce FETÖ’cünün katıldığı törende, Türkiye’nin arananlar listesinde bulunan firari örgüt elebaşları da boy gösterdi.

KUMPASCI DA ORADAYDI

Türkiye’nin kırmızı kategoride aradığı elebaşlarından FETÖ’nün Avrupa imamı Abdullah Aymaz, Kırmızı kategori de aranan 17/25 Aralık’ı kumpasının planlayıcısı firari Güney Afrika imamı Necdet İçel ile FETÖ elebaşı Gülen’in Almanya temsilcisi Ercan Karakoyun da cenazenin katılımcıları arasındaydı.

MAFYA İMAMI DA KATILDI

Terör örgütünün kurucu kadrosunda yer alan Mehmet Atalay ve FETÖ’nün karanlık işlerini yürüten PKK ve mafya ile ilişkilerini tesis eden, kırmızı kategoride aranan Bahattin Karataş, Örgütün Türkiye İşçi Ünitesi İmamı Muammer Burtaçgiray, örgüt imamlarından Eyüp Beşir, FETÖ elebaşı Gülen’in kitapları ile ilgili tanıtım çalışmalarından sorumlu Arhan Kardaş da katılanlar listesindeydi. Örgütün firari ‘Uzakdoğu imamı’ Prof. Dr. Yunus Serin ile örgütün yanın organı Samanyolu TV’nin yöneticileri arasındaki Hüseyin Yağmur da cenazeye katılan diğer FETÖ’cüler oldu.

GÜLEN YİNE RÜYA GÖRMÜŞ

Alman polisinin sıkı koruması altında gerçekleştirilen cenazede konuşma yapan FETÖ ele başı Aymaz, Fetullah Gülen’in kendisini arayarak taziye dilediğini söyledi. Ayrıca bir de mesaj yayınlayan Gülen, yine rüyalarına gönderme yaptı. Gülen şunları kaydetti:

“Onun boşluğunu doldurmak çok zor olacak. Vefat haberini alınca kalbime etki etti, kalbimin ritmi bozuldu.. 5-10 gün önce rüyamda ruhunun ağzından çıktığını görmüştüm. Fakat belki ölüm dirilişe delalet eder diye ümidimi koruyor ve sürekli dua ediyordum. Demek ki; Cenab-ı Hak beni yavaş yavaş onun yokluğuna alıştırmış.” 

Üst düzey FETÖ'cü hainler cenazede buluştu ile ilgili etiketler FETÖ cenaze Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.