Üsküdar'da toprağa gömülü çok sayıda tabanca bulundu (VİDEO)

Üsküdar boş bir arazide polis tarafından iş makineleriyle yapılan kazıda çok sayıda tabanca bulundu. Yaklaşık 250 silah kuru sıkı çıktı.

Üsküdar Burhaniye Mahallesi 4.Murat Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide akşam saatlerinde polis ekipleri, kazı çalışması yaptı. Tür Ticaret Bankası'na ait olan arzi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna yaklaşık 600 metre mesafede.

İhbar üzerine iş makineleriyle yapılan çalışmada, yüzlerce tabanca bulundu. Polis, olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Çıkan silahlar, sayılmak ve olay yeri inceleme ekiplerince incelenmek üzere yerde dizildi.

Kuru sıkı çıktı

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Çalışkan, gazetecilerin soruları üzerine, "Şu ana kadar ele geçirilenler kuru sıkı. Arkadaşlar inceliyor." dedi. Olay yerindeki inceleme ve kazı çalışmaları yaklaşık 6 saat sürdü. Ekipler gece yarısından kısa süre sonra ayrıldı.

Silahların araziye 2009-2010 yıllarında gömüldüğü ileri sürülüyor.

Üsküdar'da toprağa gömülü çok sayıda tabanca bulundu (VİDEO) ile ilgili etiketler Üsküdar tabanca kazı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.