"Sağlık çalışanıyım" dedi, belge gösteremeyince ceza yedi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde polis ekiplerinin denetimine takılan 2 kişi, ceza yazılmaması için sağlık çalışanı olduğunu iddia etti. Polis ekipleri bu iddiayı belgeleyemeyen çifte ceza yazdı.

Olay, Üsküdar'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişindeki denetleme noktasına yaşandı. Denetleme noktasına motosiklet ile gelen çift, kontrol sırasında kısıtlamadan muaf olduğuna dair belgelerini gösteremedi. Motosikletin ise muayenesinin olmadığı ve trafikten men olduğu tespit edildi.

''İZNİ İPTAL OLDU EVE DÖNÜYORUZ''

Motosikleti kullanan genç, polisin izin "Belgeniz var mı?" sorusuna, "Ben müzisyenim, kız arkadaşım sağlık personeli. Yarın ki izni iptal olduğu için eve dönmek zorundayız" şeklinde yanıt verdi. Genç kız ise sağlık çalışanı olduğunu söylese de, herhangi bir belge gösteremedi.

İKİSİNE DE CEZA YAZILDI

Belge gösteremeyen çiftin polisi ikna çalışması ve tüm ısrarları sonuç vermeyince 2 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 6 bin 300 lira para cezası kesildi. Motosiklet de trafikten men edilerek otoparka çekildi.

BASIN MENSUPLARINA TEPKİ

Çift o anları görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Ceza yiyen çift daha sonra taksiye binerek uzaklaştı.

(DHA)

"Sağlık çalışanıyım" dedi, belge gösteremeyince ceza yedi

"Sağlık çalışanıyım" dedi, belge gösteremeyince ceza yedi ile ilgili etiketler Motosiklet Korona Üsküdar Ceza kısıtlama çift
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.